Eko Doping

Tijdsduur: ca. 45 minuten
Kosten€ 35,- per behandeling

Omschrijving
Eko Doping: "De ademhaling van leven, energie". Zonder adem is er geen leven. Zo simpel is dat en toch nemen velen van ons hoe we ademen voor lief. Teveel mensen ademen in ondiepe en samengetrokken patronen, snijden zich van de volle voordelen van hun ademen af en realiseren nooit de mogelijkheden die ze verspillen voor een gezonder leven.

De traditie en kennis van ademwerk is gevonden in alle meditatieve oefeningen, krijgslustige kunsten en oude oosterse levensbeschouwingen. Vandaag de dag begint onze westerse cultuur te begrijpen wat oosters denken weet en voor eeuwen beoefend: het herstel en levensversterkende kracht van de ademhaling.

Denk maar na hoe je ademhaling verandert wanneer je bang of opgewonden bent! De meeste mensen trekken zich instinctief terug van deze situaties, en een van de mechanisme om de stroom van gevoelens te controleren is vasthouden of beperken van onze ademhaling. We doen dit in een poging om zelfbeschermend te zijn, maar we onderdrukken en verdrukken de negatieve emotie / energie [van de ervaring] naar ons lichaam.

Ademen is zoals we weten, een absoluut essentieel en automatische biologische functie. Het kan echter ook zijn dat we onze ademhaling bewust gebruiken om de kwaliteit van ons leven en gezondheid van ons lichaam te verhogen. De helende en herstellende mogelijkheden zijn krachtig en kunnen succesvol gebruikt worden om het lichaam en de geest te ondersteunen.

Bel voor meer informatie of kom langs in de salon!