• Voetreflextherapie

  • Schoondheidsbehandelingen

  • Wellness Massages

Welkom bij Salon Mieke

Heerlijk ontspannen, ontstressen en onthaasten: een gevoel van rust, even helemaal niets! Hiervoor kom je naar Salon Mieke, praktijk voor ontspanning en herstel waar je jezelf kunt laten verwennen met heerlijke massages, verkwikkende schoonheidsbehandeling en ontspannende en versterkende voetreflextherapie.

BEHANDELINGEN

Bij Salon Mieke kom je helemaal tot rust met een volledig op jouw afgestemde behandeling!

Lees meer

    ...
Tijdens een weekend in Zeeland wilde ik mijn 4 vriendinnen verrassen. Mieke dacht mee en nam de massagestoel onder de arm en trakteerde ons in ons strandhuisje op een fantastische voetreflexmassage met uitzicht op zee. Wat een verwennerij & service! Florentine Peijenburg

Biografie

Na meer dan 10 jaar in de drogisterij gewerkt te hebben, ben ik mij in de gezondheidszorg, voeding en ziektebeelden gaan verdiepen. In 2000 ben ik begonnen aan een 3 jarige studie Voetreflexzonetherapeut in Breda, die ik in 2003 met goed gevolg heb afgerond. Vervolgens heb ik een 1 jarige cursus “Tenen Lezen“ van Imri Somogyi, in 's Hertogenbosch gevolgd en ben ik 1 jaar naar Eindhoven gegaan voor een studie “Medische Basiskennis”.

Lees meer


Mieke Wondergem