Chakra Healing Massage

De wetenschap van het gebruik van klankschalen is dat het geluid diep in het lichaam spanningen los kan trillen. Het zijn helende klanken, een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met klanken en geluiden die invloed hebben op je lichaam en je emoties.

Lees meer

Klassieke Massages

De klassieke massages zijn vooral gericht op het soepel(er) maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder de huid. Het heeft een ontspannende werking en klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied zullen verminderen.

Lees meer

Schoonheidsbehandelingen

De basis gezichtsbehandeling is een goede behandeling om mee te starten wanneer je nog nooit eerder bij een schoonheidsspecialist bent geweest. Daarbovenop kun je kiezen uit één of meerdere aanvullende behandelingen om je verwen moment helemaal naar wens af te stemmen.

Lees meer

Voetreflexzonetherapie

Voetreflexzonetherapie combineert de eeuwenoude wijsheid van het Verre Oosten met de moderne wetenschappelijke inzichten van het Westen. Door massage van de reflexzones van de voet wordt de energetische doorstroming van het hele lichaam bevorderd.

Lees meer

Eko-Doping

Eko-Doping is een ademhalingstechniek die zorgt voor een totale verbetering van het ademhalingssysteem. Dit heeft een gunstig effect op het fysieke, het emotionele en het spirituele welbevinden. Er komt een grote hoeveelheid zuurstof tot je beschikking en de afvalstoffen verlaten versneld het lichaam.

Lees meer

Sabaaydi Massage

Een Thaise massage die gebruik maakt van geneeskrachtige kruiden en oliën die je weer energie en een fit gevoel geven. Bovendien bestrijdt de massage stress en vermoeidheid, verbeterd de doorbloeding en het heeft een reinigend effect op de organen.

Lees meer

Vingerreflex / Dactyologie

Vingerreflexologie is een methodiek die het levenspad, het karakter, de persoonlijkheid en het gedrag kan analyseren door het interpreteren van de vingers; ingesleten gewoontes, heftige overtuigingen en oude gevoelens kunnen zo hardnekkig zijn dat ze zelfs het DNA op een bepaalde wijze negatief kunnen aantasten!

Lees meer