Biografie

Na meer dan 10 jaar in de drogisterij gewerkt te hebben, ben ik mij in de gezondheidszorg, voeding en ziektebeelden gaan verdiepen. In 2000 ben ik begonnen aan een 3 jarige studie Voetreflexzonetherapeut in Breda, die ik in 2003 met goed gevolg heb afgerond. Vervolgens heb ik een 1 jarige cursus “Tenen Lezen“ van Imri Somogyi, in 's Hertogenbosch gevolgd en ben ik 1 jaar naar Eindhoven gegaan voor een studie “Medische Basiskennis”.

Hierna ben ik mij gaan interesseren in “De geneeskrachtige werking van Etherische Oliën”, en heb ik hiervoor een 1 jarige cursus in 's Hertogenbosch afgerond om mijn kennis op het gebied van etherische oliën en de bijpassende massages uit te breiden. In 2009 heb ik de 2 jarige opleiding gevolgd voor schoonheidsspecialist bij IVS in Dordrecht en deze succesvol afgerond. Om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen volg ik diverse lezingen over onder andere; psychologie, neuraal therapie, hoofdpijn en migraine, het ontstaan van de cel en kanker, en speciale massages zoals; hotstone massage, sabaaydi massage (met warme kruiden buidels), hoofd-nek en schouder massage, rug en nek massage, burnout en total body massage.

Verder ben ik geboren in het mooie Brabantse dorp Oirschot en woon ik alweer sinds 1978 in Zeeland, vlak aan het strand, in het dorpje Vrouwenpolder. Ik heb een lieve man, 2 dochters en een zoon (welke helaas in 2003 op 25 jarige leeftijd is overleden). Ondertussen heb ik er 2 hele lieve schoonzonen bij gekregen en ben nu de gelukkige oma van 4 kleinzonen en 2 kleindochters!”


Mieke Wondergem